joi, 16 iunie 2011

reverie

Muzica frantuzeasca , plaja goala rascolita de vant, se-aduna valurile pe gleznele mele ,intr-un zambet liber , nemarginit ,te-aduni si tu la picioarele mele , bem timpul dintr-o sticla de vin si-l risipim in pescarusii care-l poarta pe mare, departe…
Nu inteleg limba acestor oameni dar inteleg fiecare piatra din acest oras spalat de mare, mirosurile nu adorm niciodata si cred ca aici s-a nascut mahalaua pura, in care oamenii nu sint nici poeti, nici pictori sau filozofi si totusi poarta in ochi intelepciunea grava a ceea ce este, este.
‘if you lose me, you’ll lose a good thing’ , as vrea sa-mi cante freddy fender in seara-n care o sa vii la mine stins si ratacit , va fi vant si te voi duce sa ne pierdem goi pe strazi intunecate…ce altceva as putea sa fac cu tine ?


Frank Sinatra acum, imaginez un décor in care ‘tu’ esti cu mine, dansam deasupra orasului, in cel mai inalt dintre zgarie nori, aproape de stele. E vara si stam pe terasa, printre flori, e noapte si lumina cerului iti dezvaluie ochii, cum sa te gasesc? Cum sa fac sa stiu nu cine esti, ci unde esti, si cand?

‘ease my trobles, that’s what you do, fill my life with gladness, take away all my sadness’

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu