marți, 16 martie 2010

Oktober fest

azi nu am inspiratie, insa pot scrie fragmente dintr-o carte , fragmente care sper sa inspire pe altii asa cum pe mine au facut-o:


'traieste, supravietuieste, pentru ca pamantul da intruna nastere la minuni. S-ar putea sa-ti inghita inima, dar minunile vor continua sa apara. Stai in fata lor cu capul descoperit si inchircit in tine. Nu ti se cere decat atentie.
Cantecele tale sint planetele tale. Traieste pe ele dar nu-ti face din ele camin.
Lucrul despre care scrii e pierdut pentru tine. Lucrul pe care-l canti te poarta pe aripile cantecului.
Canta impotriva mortii. Stapaneste salbaticia orasului.

Libertatea de a respinge este singura libertate.
Libertatea de a sustine e primejdioasa.


Viata e in alta parte. Treci granitele, zboara!




Uneori , pur si simplu, s-a terminat, dar tu nu poti concepe. Justificarea prin realizari- o idee supraevaluata. Exista oameni care se scutura de altii si exista cei scuturati, si daca ai cazut in cea de-a doua categorie, nicio doza de pariuri imaginare nu te mai poate salva.'

2 comentarii:

  1. mereu credem că iarba este mai verde în grădina vecină și că „viața este în altă parte”.
    deobicei așa ajungi să faci icter și să ratezi viața... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sa ratez viata ...exact la asta ma gandeam azi in lungul drum spre casa,,spre singuratate...ce o fi atat de inspaimantator in a fi doar eu cu mine?! nu vreau sa fiu in categoria aceasta, a oamenilor tristi ; ii observ cand sint fericita si ma intreb cum de nu realizeaza ca viata e una? daca viata, soarta , e asa cum iti e starea, nu stiu cate sanse am...insa sint si eu 'condamnata' sa traiesc..

    RăspundețiȘtergere